Saturday, February 16, 2013

roommate kite :')

Hyee korg. buat ape malam-malam nie? 
haa nie aku nak share skit ngn korg. tengok kat bawah niee.. 


Haaa.. nmpak kan ? nie dak2 bilik aku kt ptpl...ok aku knalkan sorg2 k.. yg tinggi2 tu name dye kak zaty umur 21 sbb tu aku pgil akk.aku kan br 20..cecehhh :D kak zaty nie amek kos culinary kat kolej niee. hebat taw dye masak. sedap ! *jgn kembag dah la eh.  Yang pkai baju pink suar hitam tu pulak najla.. adek nie amek kos makmal perubatan..rajin ouhh dye study. siang,malam,pagi,petang study..bguss teruskan okey adk. dye nie umur br 19.. tu pun blom msuk lagi 19nyerr.. budak lagi dye niee n keding je orgnyer.haha adek lek dek :D yang pkai bju klabu kotak2 tu ieda.. tu pun adek tapi dah ckup 19 tahun dahh..dye amek kos pelancongan.. dye nie manja skit kott..ceh manja kee? puihh. manja la sgt kan? -,-haha .yang baju biru kat sebelah aku tu pulak wiyaa. 19 tahun.. amek kos culinary jugak. dye dak bilik sblah. join sekaki :) yang lain2 tu aku taktaw p mane.. haaa cter dye dorg nie sume mmg best. ske buat bsing. kkdang degil mgalahkan budak2.. lagi2 kak zaty..haha jgn marah okey ! ape2 pun best la stu bilik ngn korg. mcm2 hal.hehe okey tu jee lah ehh. nak taw lebih lanjut sila search kat google k :) k byeee ! :P

No comments: