Tuesday, February 19, 2013

Happy 3 month :)

Assalamualaikum... hyee korg.. 
sebenarnye aku nk wish happy 3 month untuk aku ngn AR. HEHEHE. sepatutnyer aku update mse 18 hb.. tp terlmbt sikit..takpe kan..?? rase macam kejap je da 3 bulan relation aku n AR.. ape2 pun to AR happy 3 month sayang.. terime kasih sebab cube buat yang terbaik untuk nana.. wlaupun bulan nie awak busy sangat mcm perdana menteri.. tp sy faham. awak kejee. sy pun final bulan niee.. so takde pape mslh la kan? yg pntg awak tak prnah lupe kat sy..n sentiase call n msj sy..tu pun dah cukup :) awak taw kan sy percayekan awak. sy harap awak tak sia2kan sume tu ehh... lpas nie sy cuti sem. cnfirm2 sy ssh nak jmpe awk sbb sy pun mybe bnyk kje nak buat kat sana.. sriously mesti rindu kat awak AR.. tp takpee. awak slalu ckp nnti kte akn jmpe jgk..sabarrr..:) hehe
thanks sbb buat sy gelak tiap hari ngn lawak awak tuu, gelak awak pun dah boleh buat sy gelak taw. heheehe :P ape2 pun thanks for everything..sy takkn lupe sume kenagan kitee . happy 3 month AR.. korg2 sume jgn lupe doakn yg terbaik untuk ktorg ehh.. harap sumenye berjalan lancar.. amin :) loveu all..muaahhh sikit :* hehe okeyyy byeee :)
Assalamualaikum korg. dah dinner blom niee ?
ermmmm. hmmm nak story mory ngn korg niee. hri nie aku rse cm gerammmmmmm sangat2 ! kat sape? haa nti korg akn taw jgk sape. sbb aku malas nak mntion nama n blaa blaa blaaa k.. macam nie la bile hidup dlm hostel.mcm2 perangai pelik jugak aku jmpee.. ade yg baik2. ade yg lawak2 jgk.. tp law prgai n mulut cm hampehh mmg tak leh kate ape lah kan... aku rse geram cm nak tumbuk2 dye sekuat hati. dush dush dushhh. haha ok2. rlex nana..sabar kan separuh daripada iman :) pape pun bile dah mlampau nanti akan ku ajarin dia... haha npe ttbe ade kuar bhase niee plk ?-,- okeyh laaa. skg aku nk siap2 nk studyy..esok ade paper pulakkk
-,- wish me luck okeyyy.. byeee <3

Monday, February 18, 2013

titibe jeaa -,-

Assalamualaikum korg ! sihat hari niee ? 
hmmm ttbe plak aku rase rindu kat kwn2 skolah aku n zaman skolah..waaaa nanges kejap :( sriously rindu sangat2 ouhhhh... dah rindu punye rindu aku pun cari ape2 yang boleh mgingatkan.. ok hasilnyee. tgok pic kat bwah nieee :')


Haaa... nie je lar yg aku nak sharee.. sume nie gmbar time2 last kami kat skolah tahun 2010 tak silap kan ?ok betul lah tu...tapi ade jgk yg time klass.. PONTENG kejap..haha..  arrrr okeyy sriously aku rindu korg sume n rindu time2 mcm niee... :'( bile ouhh nak g skolah balikk. mcm dluu, lepak kat blakang block, mkn ramai2, lepak satu mejaa.pastuu blik same2..sweet memory <3 
hope korg tak lupe sume nie eh. n aku pun takkan lupe. promise ! :)


Saturday, February 16, 2013

roommate kite :')

Hyee korg. buat ape malam-malam nie? 
haa nie aku nak share skit ngn korg. tengok kat bawah niee.. 


Haaa.. nmpak kan ? nie dak2 bilik aku kt ptpl...ok aku knalkan sorg2 k.. yg tinggi2 tu name dye kak zaty umur 21 sbb tu aku pgil akk.aku kan br 20..cecehhh :D kak zaty nie amek kos culinary kat kolej niee. hebat taw dye masak. sedap ! *jgn kembag dah la eh.  Yang pkai baju pink suar hitam tu pulak najla.. adek nie amek kos makmal perubatan..rajin ouhh dye study. siang,malam,pagi,petang study..bguss teruskan okey adk. dye nie umur br 19.. tu pun blom msuk lagi 19nyerr.. budak lagi dye niee n keding je orgnyer.haha adek lek dek :D yang pkai bju klabu kotak2 tu ieda.. tu pun adek tapi dah ckup 19 tahun dahh..dye amek kos pelancongan.. dye nie manja skit kott..ceh manja kee? puihh. manja la sgt kan? -,-haha .yang baju biru kat sebelah aku tu pulak wiyaa. 19 tahun.. amek kos culinary jugak. dye dak bilik sblah. join sekaki :) yang lain2 tu aku taktaw p mane.. haaa cter dye dorg nie sume mmg best. ske buat bsing. kkdang degil mgalahkan budak2.. lagi2 kak zaty..haha jgn marah okey ! ape2 pun best la stu bilik ngn korg. mcm2 hal.hehe okey tu jee lah ehh. nak taw lebih lanjut sila search kat google k :) k byeee ! :P

Friday, February 15, 2013

rindu rindu rindu ^^

Assalamualaikum korg . hyeee. cm ner hari niee?
ade story mory yang nak dikongsikan tak? wahhh. aku hari nie happy gile la kan. nie sume pasal dua orang budak comel tu. terubat sikit rindu nie kat anak-anak buah yag manja n kdg2 lasak mgalahkn budak lelaki.. maklum lah dua org tu je anak buah yang ade.tu syg lebih skit tu..hehehhe esok dorg da nk balik brunei balik dah.. taktaw dpt jmpe budak2 nakal tu bila lps niee.. waaaaa.. msti rindu gilerrr :( okeyy ape2 pun tme kasih akk n mak sbb bwk dorg dtg shah alam semata-mata sbb nak bwk dorg jmpe nana.. okeyy tu je kott yg nak aku cter. takde bnde pun kn? hehehe k byeee ! ;D

Wednesday, February 13, 2013

classmate saya :)

Assalamualaikum and hyee korang sumee !


haaa.. tengok.. nampak tak dak2 klas aku.. amacammm?cun tak ?
dak klas aku mmg pompuan jea yang nampak.. yg boy2 nye mmg takde..hehe so gmbar nie di ambik pun masa malam persembahan kami.. sriously takkn lupe kenangan niee. hope dapat lepak cm gini lagi okeyy!
love  u all . k byeee :)

Sunday, February 10, 2013

happy birthday to me :')

Assalamualaikum korang sume. ape khabar? shat? ermmm. look. hari nie bfdy aku. salu klau bfdy kwn2 aku yang lain msty kua same2 kan ? tp aku tak pun. taktaw nak kate..AR ade ngn aku time bfday aku.. dye yang tman aku.hehe .ermmm.. tapi mne kawan2 aku?hmm. tme kasih korg.. :) aku tak ksh pun.
to AR. trime ksih sbb tman saya. to kawan2 yang wish. trime kasih banyak2..:) loveyoualll forever n ever..hehe ^^

Friday, February 8, 2013

bismillahirahmannirahim... Ya Allah, terima kasih kerana engkau telah melahirkan rasa cinta ini.aku menghargai segala yang telah engkau berikan kepadaku Ya Allah..Ya Allah, andai dia benar adalah jodohku, kau satukan lah hati kami dan bantu lah kami menjalani kehidupan yang lebih baik...Ya Allah, andai dia bukan jodohku, kau kuatkan lah semangat kami untuk menerima takdir yang telah engkau tulis buat kami dan agar kami dapat meneruskan segala urusan kami di dunia ini Ya Allah.. kau bantu lah hambamu ini menjadi insan yang lebih baik.. sesungguhnya. Engkau yang maha mendengar dan maha mengetahui segalanya.. amin..

Monday, February 4, 2013

today at msu :)

hye korg.. hari nie dak2 klas aku diwajibkan pegi msu. kat bwh nie pic yg smpt diambil..


haaa.. tgok.comel tak yg kat sblh aku tuu.. name dye emaa..sbye gak ngn aku. ade bdak2 nakal kat klas pgil ema ni mak aji. haha.. jht btl.. pape pun ema baik sangat :)

untuk awak.


video

haaa.. kalau ade yang salah tulis tu abaikan jela ehhh. main buat je kan. :)

awak...

Assalamualaikum . hyee guys. sihat? hmmm hari niee mood aku tak bape nak baik larr. sbb tu jgk aku ttbe rase nak update blog aku yang dah berhabuk niee.. ermm.. nak tanya nie. pnah tak korg rase skit hati yg teramat sgt kat org yang korg sayang ? ishhh mslh aku skg nie aku mmg sangat lah kuat cmburu kan . lebih2 lagi sbb aku syg kat dyee. hmm smpai aku rase aku tak kuat pun ade. haishhh teruk dah aku nieee.. hehe aku harap sangat yg dye fhm aku. sbb dye pnting :) klau lah dye dpt rase ape aku rase.. kan bagus. ape laa.mintak yang bukan2 plk eh..hehe, ermmm maaf awak, sy tak sekuat yang awak sangka.. :'(  sy tahu sy bukan yang terbaik untuk awak. tapi sy akn cube jadi yang terbaik untuk awak dan hubunga kite niee. kite same2 brusehe ye awak..sy sntiase hargai ape yg dah awak buat untuk sy.. thankss :') 
okey lahhh.. bye korg. gud night :)